BMW

Vi er et autorisert BMW verksted med tilhørende delelager.

Bestill time for service på

Du finner oss på:

Sandbrekketoppen 30
5224 Nesttun

 

 

En BMW serviceavtale gir deg muligheten til å benytte et hvilket som helst Autorisert BMW verksted. Om man har kjøpt bilen i Oslo eller Trondheim så kan man likevel ta den hos oss på lik linje som andre autoriserte BMW verksteder

UTEN BEKYMRINGER I HVERDAGEN.

Konsentrer deg om det viktigste, nemlig kjøregleden. Med BMW Service Inclusive (BSI) er det mulig. Du betaler et engangsbeløp og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt. Din BMW er i de beste hender ved alle deltakende BMW-verksteder over hele verden. 

Med BMW Service Inclusive Plus har du krav på alle servicetjenester og slitasjereparasjoner som inngår i din avtale. Også BMW originaldeler, inkludert olje, som faller inn under disse betingelsene, omfattes av avtalen.

Fire gode grunner til å bruke BMW verkstedsservice

  1. Trygg og uten bekymringer
  2. Eksklusiv kvalitetsservice sørger for behaglige verkstedsbesøk
  3. Service og tilbud tilpasset deg og din BMW
  4. BMW servicespesialister, BMW originaldeler og høye kvalitetsstandarder

Vi har også et stort delelager som leverer originaldeler på kort tid hvis vi ikke har det på lager.

Alle mennesker er ulike, og alle biler er ulike. Derfor er BMW verkstedservice tilpasset bilen med service og vedlikehold av høy kvalitet til gunstige og forutsigbare priser. Høye kvalitetsstandarder og ekspertisen til BMWs servicespesialister sørger for at din BMW er i toppform ved hjelp av innovativ verkstedteknologi og BMW originaldeler. Velg den serviceavtalen som passer deg best, og nyt langvarig kjøreglede med din BMW.