Land Rover Defender er Top Gear’s Car of The Year

Nye Land Rover Defender stikker av med prisen som årets bil i Top Gears globale Top Gear Awards. Modellen sikret seg også den ettertraktede «Unstoppable Force» -prisen, og feirer med et skikkelig løft.

Dommerne av den prestisjetunge prisen hyllet den nye Defenderen for å være en av de tøffeste bilene i dagens samfunn, og en god etterfølger til den opprinnelige og ikoniske Land Rover Defender.

-Årets bil er en utmerkelse utviklet for de beste av de beste. Vi erkjenner at det å bytte ut et bilikon som Defender, er en misunnelsesverdig oppgave, forteller Jack Rix, redaktør i Top Gear Magasinet.

Han fortsetter med å fortelle om den utpregede testen, der teamet tok nye Defender gjennom den namibiske ørkenen, i tøffe omgivelser. Både 110 og 90-modellen ble

testet, med forskjellige motoralternativer. -Det er den tøffeste terrengbilen vi noen gang har testet. Gratulerer til alle i Land Rover, avslutter Rix.

I toppsjiktet

For å feire utmerkelsen har Land Rover gått sammen med Top Gear for å bevise at nye Defender er verdig tittelen «Unstoppable Force». Den ultimate styrketesten ble utført ved å henge tre umodifiserte Defender 110-modeller etter hverandre fra en kran, ved bruk av slepekroker.

Testen fant sted på Gaydon i Warwickshire, og alle modellene var, naturligvis, utstyrt med Adventure Pack.

Den nye prisen er en av 30 globale utmerkelser nye Land Rover Defender har hentet hjem i løpet av året. Merkbare priser inkluderer Motortrends 2021, Autocars beste SUV 2020 og Parkers beste Off-Roader. 

Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *