Skulle selge drømmebilen – så kom kjøperen; Sandven AS med en rørende beskjed.

Mannen ville selge drømmebilen for å finansiere kreftbehandlingen til datteren, men kjøperen, Sandven AS hadde en annen plan.

LES HELE SAKEN PÅ NRK.NO

Se reportasjen på Dagsrevyen:

Klikk på bildet over for å se reportasjen fra NRK Dagsrevyen

Nå kan du by på bilen.

Klikk her for å delta på auksjonen.

Monica Husebø Broløkken fikk påvist kreft i 2018. Etter å ha gått gjennom knallharde behandlinger, trodde man at kampen var vunnet. I sommer kom kreften tilbake.
Immunterapi kan være livreddende eller livsforlengende for Monica, men det koster 900 000 kroner for tre behandlinger. Denne får hun ikke dekket
av Staten.

«Monica skal ikke dø nå. Hun er bare 33 og har to små barn» sa Per Reidar og bestemte seg for å selge sin øyensten; en Volvo Amazon – for å bidra til utgiftene så godt han kunne.

Vi ved Sandven AS bestemte oss for å kjøpe bilen for 130 000 kroner – for så å gi bilen tilbake til Per Reidar slik at han kan selge den på nytt.
Nå ønsker vi å gi dere sjansen til å by for livet – Monicas liv.

Bilen «auksjoneres» nå bort i form av en budrunde over en begrenset periode!

Volvo Amazon har på generell basis blitt et ikon som er mer og mer ettertraktet i bilmiljøet. Per Reidars Amazon ble restaurert rundt 2005, og har siste fem årene stått lagret i tørr garasje. Bilen har blant annet
«clean» bagasjelokk hvor håndtak er fjernet og det er lagt inn elektrisk åpner. Bilen kan sees i våre lokaler på Kokstad.

Klikk her for å delta på auksjonen.