Dette er nye F-Pace plug-in hybrid

Nye F-PACE, med oppdatert eksteriør og interiør, siste generasjons Pivi-Pro infotainment- system, og valget mellom fire- og sekssylindrede motorer inkludert PHEV, gjør nye Jaguar F-PACE mer luksuriøs enn noen gang.

Den firesylindrede 404hk PHEV modellen, har en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km. 

SE PRISLISTEN HER

Jaguar F-Pace Phev høydepunkter

Video: Her er noen av de viktigste nyhetene på den nye Jaguar F-Pace plug-in hybrid oppsummert:

Mer skulpturelt design

Utvendig har SUV-en blitt oppdatert med et renere og mer skulpturelt design, inkludert nytt panser og forstørret grill. De nye og smale LED-frontlyktene er tilgjengelige med Adaptive Driving Beam-funksjonalitet, og dimmer fjernlysene for imøtekommende trafikk. 

SE PRISLISTEN HER

F-PACE kommer med et helt nytt interiør, som oser av luksus og forbedringer. Det nye cockpitdesignet er dristigere, med et større fokus på førersiden enn tidligere. Midtkonsollen har fått flere oppbevaringsmuligheter, og inkluderer nå også muligheter for trådløs lading. Den integrerte 11,4-tommers HD berøringsskjermen er som selve hjertet av interiøret, og leveres med nye Pivi Pro. Systemet inkluderer forbedret oppløsning med tre ganger så sterkt lys, og 48% større skjerm enn i tidligere F-PACE modeller.  

Dette er oppgraderingene på den nye Jaguar F-Pace

Video: Sammenligne dagens prisvinnende Jaguar F-Pace med den nye Jaguar F-Pace plug-in hybrid:

Renere luft

De nye og oppdaterte setene har bredere passform, flere massasjefunksjoner og forbedret varme,- og kjøling. 

En rekke avanserte teknologier, som Cabin Air Ionisation, forbedrer luftkvaliteten i bilen og fjerner allergener og lukt. Systemet leveres med PM2.5-filtrering, som fanger opp ultrafine partikler. Føreren kan enkelt aktivere systemet etter behov.

Drivlinjer

Nye F-PACE er tilgjengelig med P400e PHEV drivlinje, samt seks-sylindrede bensin og dieselmotorer. Alle F-PACE-modellene har firehjulsdrift og åtte-trinns automatgir.
Diesel

  • 300hk MHEV 3.0-litre six-cylinder turbo, eight-speed automatic, AWD
    Bensin
  • 400hk MHEV 3.0-litre six-cylinder e-s/c and turbo, eight-speed automatic, AWD
  • 404hk PHEV 2.0-litre four-cylinder turbo, eight-speed automatic, AWD

PHEV

Den nye 2,0-liters firesylindrede 404hk PHEV-modellen leveres med en 640Nm bensinmotor, og en 105kW elektrisk motor. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et CO2-utslipp på kun 49g/km. 0-100 km/t tar kun 5,3 sekunder.

Fulladet har nye P400e en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km, som gjør det mulig for de fleste nordmenn å unnagjøre den daglige kjøringen til og fra jobb, helt utslippsfritt. Bagasjerommet er noe redusert for å imøtekomme komponentene tilknyttet PHEV-drivlinjen, likevel har nye F-PACE et bagasjerom på hele 485 liter. 

Nyeste F-PACE leveres med en rekke kjøremodusvalg, som Eco, Regn-Is-Snø og Dynamisk, som alle kan velges, manuelt av fører, etter veiforholdene. 

Interaktivt førerdisplay

For å hjelpe sjåføren med å få tilgang til viktig informasjon raskt, har nye F-PACE et interaktivt førerdisplay med forbedret grafikk, samt et eget oppsett for navigasjon i fullskjerm. Med Head-up Display-teknologi, får sjåføren tilgang til viktig informasjon under kjøring, med minst mulig distraheringer.

SE PRISLISTEN HER

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*