Jaguar I-Pace Nordic Edition

Vi feirer suksessen med I-PACE i Norge med
en egen Nordic Edition – tilpasset norske forhold.

Skapt for norske forhold

I-PACE S Nordic Edition til 659.900,- + levering. Utstyrskombinasjonen er til en verdi av 53.000,- og kan ikke endres. Men det er mulig å legge til norskmontert ekstrautstyr. Bygg og bestill din I-PACE basert på Nordic Edition. Her kan du også søke om lånefinansiering via Jaguar Finans.

BESTILL PRØVEKJØRING HER

 • I-PACE 400hk AWD Auto S
 • Metallic lakk: Santorini black, Corris grey, Indus silver eller Firenze red
 • Drive Pack
 • Exterior Mirror – Auto-dim & Power Fold
 • Privacy glass
 • Headlamp Washers
 • Premium LED headlights with signature DRL
 • Cold Climate Pack
 • Powered Tailgate/Bootlid Opening
 • 8-way heated semi-powered front seats
 • Panorama glasstak

BESTILL PRØVEKJØRING HER

The art of performance

*Jaguar I-PACE fra kr 659.900,-. Pris er inkludert frakt og levering Oslo. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr utover standard. 545 km NEDC/470 km WLTP. Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. Forbruk opp til 21,2 kWh/100km. CO2 utslipp 0 g/km. Garantien på høyspent batteriet er begrenset til 8 år eller 160 000 km (det som kommer først) og gjelder hvis batteriet faller under 70 % av maks. kapasitet. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø. Jaguar CARE 3 års gratis service (begrenset kjørelengde). Gjelder ikke taxi. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.