Sandven + DK Bilskadesenter = Garanti

Ved karosseriskade på din Jaguar Land Rover er det nå påkrevd at du benytter et sertifisert karosseriverksted for å beholde garantien på bilen din.

DK Bilskadesenter er nylig blitt sertifisert av Jaguar Land Rover og vi har inngått samarbeid.

Fordelaktige priser

Trond Sandven

-Dette er et ledd i å kvalitetssikre ettermarkedet og ikke minst sikre at kundene våre får den beste oppfølgingen av bilen sin, forteller Trond Sandven som er svært fornøyd med det nye samarbeidet med DK Bilskadesenter: 

-De holder til i samme bygg som oss, hvilket gjør alt super-enkelt for kundene våre; de forholder seg til kundemottak vårt og vi ordner resten.

-Er kundene tvunget til å bruke Sandven på alle ettermarkedstjenester?

-Vi leverer biler som ligger i teten både teknologisk og mekanisk og da må vi tilby kundene et Jaguar Land Rover sertifisert verksted for å ivareta garantien på bilen. Dette gagner selvsagt kunden til slutt og vi påser fordelaktige priser, avslutter Sandven.

BESTILL VERKSTEDSTIME HER

En av de første i verden

Jaguar Land Rover er regnet som en verdensleder når det gjelder konstruksjon av bilkarosserier i aluminium. En av selskapets utviklingspartnere er Hydro.

Jaguar Land Rover var en av de første bilprodusentene som brukte aluminium i omfattende grad i sine modeller, og bruken av dette materialet fortsetter å øke. Selskapet introduserte først karosserideler i aluminium i Jaguar-modellene. De oppnådde en vektreduksjon på rundt 40 prosent ved å bruke pressede paneler, støpestykker og aluminiumprofiler.

Les mer om samarbeidet mellom Jaguar Land Rover og norske Hydro her

Jaguar Land Rover bruker aluminium fra norske Hydro

En garantisak

Skulle du være så uheldig å få skade karosseriet på din Jaguar Land Rover, så er det nemlig ikke slik at hvem som helst kan reparere skaden.

Da kreves det spesialutstyr og ikke minst spesialkompetanse og vi har nå inngått samarbeidsavtale med Fana Bilskadesenter som er sertifisert 
skadeverksted for Jaguar Land Rover. 

For å ivareta garantivilkårene på din Jaguar Land Rover skal alle skader repareres hos sertifisert skadeverksted for Jaguar Land Rover. 

BESTILL VERKSTEDSTIME HER

Første skadesenter i Norden

DK Bilskadesenter har lange tradisjoner i Norge, fra selskapet ble opprettet som en karosserifabrikk for trikker og busser allerede i 1934 i Drammen. Siden den gang har de vokst til å bli et av Norges største skadesentre med 7 lokasjoner i Drammen og Bergen og med over 100 dyktige medarbeidere.

Nylig ble skadesentrene sertifisert som skadeverksted for Jaguar Land Rover, som de første i Norden og fjerde i Europa.

Alle reparasjoner bestiller du som normalt gjennom vårt serviceverksted.