– Vi har solgt verdens mest lukseriøse SUV

Sandven er stolt over å ha fått lov til å levere Land Rover sin mest lukseriøse SUV denne uken til en kunde i Bergen, nemlig en Range Rover SVAutobiagraphy Dynamic.

Trond Sandven er svært fornøyd med leveransen og forklarer:

 -Mange luksus-bilmerker leverer SUV’er, men da dreier det seg som regel om tradisjonelle luksusbiler som forsøker seg med et lett sportslig byks inn i SUV-klassen. Her snakker vi derimot om pur luksus og komfort, men samtidig en fullverdig terrengbil. Det er unikt, sier en stolt Sandven.

Fakta om bilen:

SVAutobiagraphy er Range Rovers nye håndlagde flaggskip-modell fra SVO-fabrikken (Special Vehicle Operations).
Den leveres med både lang og kort hjulavstand (SVAutobiography Dynamic).

  • Årsmodell: 2020
  • Effekt: 565 Hk
  • Sylindevolum: 5 liter
  • Drivstoff: Bensin

Det særpregede eksteriøret på Range Rover SVAutobiography Dynamic er tidløst. Med en kraftig V8 motor, har den både ytelsen og smidigheten som skal til for å matche det dynamiske utseendet.

JOHN EDWARDS
MANAGING DIRECTOR OF SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Her får du en følelse av raffinement og luksus med flotte detaljer som Stop/Start-knapp og pedaler i Knurled Finish sammen med elegante detaljer i Steel Weave Carbon Fibre

Interiør

Den eksklusive eksteriørstylingen på SVAutobiography inkluderer en rekke unike detaljer som frontgrill og luftinntak i Graphite Atlas med innsatser i Bright Chrome.

Lukseriøse seter

De eksklusive Diamond Quilted skinnsetene er utstyrt med oppvarming og kjøling, 24-veis justering og massasjefunksjon samt Executive Class Comfort-Plus bakseter. Tilgjengelig i fire ulike fargekombinasjoner.

Ytselse

V8 Supercharged med 565 hk kombinerer enestående raffinement med den kraftigste motoren i Range Rovers historie. Den 5,0 liter aluminiumsmotoren er fininnstilt til å yte 565 hk og 700 Nm med maks. dreiemoment på 6 000–6 500 o/min.

Vi ønsker kunden lykke til med sin fantastiske nye bil og velkommen som kunde hos Sandven.


Ønsker du å prøvekjøre en Range Rover SVAutobiography Dynamic 5.0 V8 565HK? Klikk her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*