Den mest vellykkede retrobilen som noen gang er laget.

Dodge har klart å gjenskape linjene fra 70-tallet som gjorde Challenger til en legende.

Vi har fått inn en meget rå Dodge Challenger i sølv metallic. Bilen har MOPAR luftfilter, den har også HURST girspake og quickshift.

Re-designen av Challenger ble først vist i 2006, før den så ble satt i produksjon i 2008 til ellevill jubel fra massene.

Street and Racing Technology,

Dette er en SRT8. SRT står for Street and Racing Technology, og betyr at denne bilen er optimalisert for yte ekstra både til veibruk og banebruk. 8 betyr at den har en 8-sylindret motor.

SRT-oppgraderingen er blant annet større bremser signert Brembo, og uavhengig multilink sportsunderstell som sørger for en kombinasjon av sportslighet og komfort avhengig av kjørestil.

Massevis med krefter

SRT8-modellen er også utstyrt med en 6,1-liters HEMI V8 motor på 425 hestekrefter. HEMI er et kjent begrep i muskelbilsammenheng, og navnet kommer fra at den har hemisfæriske (halvmåneformede) forbrenningskamre og stempler, og kort sagt ble denne regnet som mer effektiv enn de tradisjonelle V8-motorene med flate stempler.  Denne muskelklumpen av en motor er koblet mot en aut girkasse, som sørger for at du blir involvert i kjøringen på en helt spesiell måte!

Challenger er en stor bil, med masse krefter. på landeveiskjøring. Til tross for å være en brautende amerikaner, overrasker den også med måten den takler norske, litt dårlige – og svingete veier. Amerikanere er ikke som de var på 60-tallet, hvor de laget bilene sine for å gå rett frem.