– Lad når du stopper, ikke stopp for å lade.

På torsdag inviterte vi både kunder og andre gjester til elbil-kveld i våre lokaler på Kokstad.

Her fikk de høre mer om det politiske arbeidet el-bil foreningen driver overfor kommunen i blant annet forhold til infrastruktur og Michael Vallentin fra Jaguar UK fortalte om utfordringer og begrensinger i forhold til lading i det norske klimaet.

Mer å hente på Jaguar I-Pace

Vallentin bekreftet også at Jaguar er veldig konservativ i forhold til utnyttelsesgraden av batteriet på Jaguar I-Pace for å ikke strekke strikken for langt. Dette gjør de for at kunden skal ha en positiv opplevelse og minimalt med feil.
Ved neste oppdatering slippes det litt opp i forhold til sikkerhetsvinduet slik at bilen får en bedre effektivitet og dermed lengre rekkevidde i daglig bruk.

Frode Skaar-Ottesen, Dealer Principal hos Sandven British Cars var fornøyd med arrangementet.

Jan Tore Gjøby fra eMobility Norway snakket om ladeinfrastrukturen og hvordan bruke el-bilen i det daglige.
– Lad når du stopper, ikke stopp for å lade, var ett av hans tips i forhold til omstilling til elbil.

– Vi er veldig fornøyde og tilfredse med engasjementet til publikum som stilte gode spørsmål, forteller Frode Skaar-Ottesen, Dealer Principal hos Sandven British Cars og fortsetter: Vi føler at vi fikk brutt ned noen av mytene rundt elbil.