Verdens beste varebil

NYE DISCOVERY VAREBIL HSE V6 306HK DIESEL 4WD AUT.

Helt nytt design og bedre utstyrt enn noen gang.

Det nye Terrain Response 2 systemet gir deg klassens beste fremkommelighet i all slags terreng. Twin Turbo dieselen på 306 hk i kombinasjon med 8-trinns automatgir gir deg mer enn nok krefter og tilhengerkapasitet på hele 3,5 tonn.

En kompromissløs arbeidshest som gir en behagelig kjøreopplevelse og plassen du trenger. Opplev en enklere arbeidsdag med nye Discovery Varebil 2020. Vi tilbyr nå 36 måneders leasing på godt utstyrte biler for kun kr 4.990,-* pr. mnd.

Ørjan Wollertsen fra Nautic kan trekke opp til 3500 kg med sin Land Rover Discovery

DISCOVERY VAREBIL LEASING FRA KR 4.990,-* PR. MND. EKS. MVA.
FORSKUDD FRA KR 100.647,-* EKS. MVA.

KONTAKT OSS FOR PRØVEKJØRING