Sirkusmoro og fornuft

VW Golf R er kanskje den perfekte kombinasjon av sirkusmoro og fornuft.

Dette er faceliftutgaven som har en hissig 2-liters turbomotor under panseret som yter 310 hestekrefter og byr på 400 Nm dreiemoment.

Den har også fått den nye 7-trinns DSG-girkassen (girkasse med to clutcher, som fungerer slik at når du kjører i 1. gir, ligger allerede 2. gir klar – dermed er den lynrask å gire).

Launch Control

For deg som liker slikt, har den også «Launch Control»  (et system som har som oppgave å gi best mulig akselerasjon), og bilen gjør 0-100 km/t på 4,6 sekunder. Toppfarten er sperret elektronisk til 250 km/t.

For deg som også har tenkt til å sette disse kreftene på prøve på racerbanen – er det greit å vite at bilen er utstyrt med Haldex 5 – som enkelt forklart er et firehjuldriftsystem som sender krefter til de hjul det er bruk for dem, og systemet kan også sende mesteparten av kraften til bakhjulene. For deg som bare har angst for det hvite som kommer dalende fra sky – er dette et fantastisk system som sørger for god sikkerhet på glatten!

Norsk bil

Dette er en norsk bil, med norske garantifordeler – den er godt tatt vare på, og har en masse utstyr.

Blant annet dreier dette seg om adaptivt understell (støtdempere og fjær-system som endrer seg automatisk/kan justeres elektronisk),  Apple Carplay (koble opp iPhone og kos deg med dens muligheter), Active info display ( et digitalt instrumentpanel som man kan skreddersy til sine behov som for eksempel stor navigasjon/kartvisning etc), mørke ruter som holder den verste varmen ute – og skuelystne,  og lakken har nettopp blitt behandlet med Ditec (lakkbeskytter som gjør bilen enklere å vaske, forhindrer at lakken blir matt, og asfalt o.l har vanskelig for å hefte)

Bilen selges for ansatt.

BILEN STÅR NÅ TIL SALGS I BUTIKKEN VÅR. LES TEKNISKE DATA OM BILEN OG SE PRISEN HER.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*