En British Racing Green Jaguar

Nær sagt alle kjenner til ikonet Jaguar E-Type. En bil selveste Enzo Ferrari mente var verdens peneste bil.

XK-modellene fikk klar inspirasjon fra E-Type,  men har heldigvis langt mer moderne innmat.

En luksuskatt med 363 hestekrefter 

Dette er ikke til å forveksle med den mer vanlige XK-modellen. XKR har nemlig en videreutviklet V8 med kompressor fra Eaton under panseret. Det betyr at denne luksuskatten har 363 hestekrefter som den fører mot bakhjulene gjennom en spesialutviklet automatkasse fra t ukjente ZF.

Vår XKR har også cruisecontroll, og den har den oppgraderte servostyringen Servotronic II – som sammen med et svært godt understell gjør at den er behagelig på cruisetur, men samtidig har den ingen problem med å piskes over hvilepuls innimellom!

Vår bil er også i den mest ettertraktede fargekombinasjonen med British Racing Green på karosseriet og kalesjen!

Overklasse langs veien

Bilen er i særdeles velholdt stand,  og er utstyrt med «R-felger»,  har servicehistorikk, og har mer klasse enn de fleste biler du treffer langs veien i dag. Dette er en nydelig klassiker, med moderne krefter og kjøreegenskaper – som er bygget for å nytes i fulle drag!

BILEN STÅR NÅ TIL SALGS I BUTIKKEN VÅR. LES TEKNISKE DATA OM BILEN OG SE PRISEN HER.