En dansende bjørn!

Tenke seg til å eie nesten 2,2 tonn med rullende luksus!

Dette er en bil så proppfull av utstyr, at det er bare så vidt man får igjen dørene.

Vi begynner med det viktigste; tre turboer… TRE. En liten for drag helt i bunn av turtelleren, og en stor fra 1500 omdreininger. Den siste hjelper til fra 2700 omdreininger. Dette dieselmonsteret skufler ut hysteriske 381 hestekrefter og hele 740 Nm!

Du kan forvarme motoren inne fra kjøkkenet

Over til mindre viktige ting; Du får fjernlysassistent som sørger for at du ser godt hele tiden, og ingen bil blendet om du glemmer deg bort litt med fjernlysene på. Setene er elektriske og har minnefunksjon, du får fartsgrense og egen hastighet opp i frontruten, navigasjonsystem, ryggekamera, regnsensorer som automatisk setter i gang vindusviskerne, adaptiv cruisecontrol sørger for at du henger deg på trafikken foran – også når denne stopper opp, du blir varslet om du er uoppmerksom og beveger deg over i feil felt, eller om det kommer noen i blindsonen din, og du kan forvarme motoren inne fra kjøkkenet på de ufyselige vinterdagene.  

Velkommen ombord

Bilen ligger like flatt som Danmark

Man får ARS – et stabilitetssystem som jobber sammen med et oppgradert understell, og sørger for at den høye bilen ligger like flatt som Danmark gjennom svingene. Innsiden er, som de sier på østkanten; kreeem. Ikke fargen, men den gjennomgående tråden er at alt er av ypperste kvalitet.

Bilen kommer også med enten 6 månender – eller 6000 kilometers garanti.

BILEN STÅR NÅ TIL SALGS I BUTIKKEN VÅR. LES TEKNISKE DATA OM BILEN OG SE PRISEN HER.