Vi har solgt BMW-verkstedet vårt

FixBil-kjeden kjøper Sandven Service. Bjørn Standal i FixBil (t.v.) sammen med Trond Sandven. Foto: Privat

I går ble det kjent at SANDVEN AS solgte sitt autoriserte BMW-verksted på Midtun til FixBil. Trond Sandven er svært fornøyd med handelen.

– Salget er et ledd i vår langsiktige plan om å øke fokus på Jaguar Land Rover i regionen og ikke minst på premium brukt-biler, sier en motivert Trond Sandven og fortsetter:  – Vi er trygge på på at FixBil ivaretar våre gamle BMW-kunder på en utmerket måte og at dette er en god løsning for alle parter.

LES MER OM DET NYE JAGUAR LAND ROVER VERKSTEDET PÅ KOKSTAD

FixBil direktøren er også fornøyd

– Sandven Service er et sertifisert verksted av BMW Norge og også et BMW-sertifisert delelager. Vi ønsker ikke bare å fortsette dette konseptet, men forsterke BMW-profilen i enda sterkere grad, sier administrerende direktør Bjørn Standal i FixBil i en pressemelding til FANAPOSTEN.

Foto over: T.v.: Bjørn Standal i FixBil sammen med Trond Sandven.
Foto: Privat