Spør Jaguar I-PACE om alt

Kjører du rundt i en Jaguar I-PACE og har et spørsmål til bilen eller teknologien, er hjelpen bare ett trykk unna.

Jaguar I-PACE, Årets Bil i både Norge og Tyskland, er et både eksklusiv og avansert kjøretøy. Bilen har mange funksjoner, og av og til kan det være litt vanskelig å huske alle – særlig hvis du ikke bruker dem hver dag.

Tidligere var det slik at hvis du hadde et spørsmål om innredningen til bilen eller en funksjon, så måtte du finne frem instruksjonsboken eller kanskje ringe til forhandleren for å få svar.

Men nå hører begge deler fortiden til, hvis du har en Jaguar I-PACE i Norge – forøvrig bare ett av fire land der I-Assistance er satt i drift.

Vil du ha svar på spørsmål om bilen, trykker du bare på assistanseknappen (bCall), så er hjelpen i den andre enden. Her sitter nemlig en såkalt I-Assistance-rådgiver klar til å svare på alle spørsmål.

Rådgiverne er spesialutdannet, og har svar på alt om det elektriske og I-PACE.

«Jo mer komplekse bilene blir, og jo flere funksjoner de har, desto større kan behovet for hjelp bli. Derfor er det fantastisk at våre norske I-PACE-kunder har den unike muligheten til å komme direkte i kontakt med en rådgiver som kan svare på spørsmål», sier den skandinaviske presse- og PR-manageren Søren Hyltoft.

Blant de spørsmålene du kan forestille seg er blant annet: Hvorfor får jeg ikke en rekkevidde på 470 km med I-PACE? Hvordan kan jeg forbedre dette? Jeg er parkert på en offentlig ladestasjon. Hvilken kabel skal jeg bruke, og hvordan kobler jeg den til? I-PACE informerer om at en programvareoppdatering er tilgjengelig. Hva innebærer dette, og hvordan utfører jeg oppdateringen? Hvordan parer jeg telefonen min med I-PACE?

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*