Årets mest leste artikler er elektriske!

2018 er omme og vi ser tilbake på et svært begivenhetsrikt år. Vi har tatt en prat med innehaver Trond Sandven og drodlet litt om oppmerksomheten Sandven AS har mottatt i sosiale kanaler i år.

HALVOR BAKKE KJØPER NORGES FINESTE RANGE ROVER VELAR er Sandven AS’ mest leste nyhetsartikkel i 2018 og Trond Sandven har tanker om hvorfor:

 – Halvors kjendiseri og fokus i nasjonale medier har åpenbart dratt denne artikkelen opp. Vi har brukt mye tid på å optimalisere våre artikler i sosiale kanaler og her ser vi resultatet, forklarer Trond Sandven og fortsetter:

 – En annen interessant observasjon er at våre artikler om den hel-elektriske Jaguar I-Pace, samlet sett, har tiltrukket seg en betydelig publikumsmasse. 

LES ALLE ARTIKLENE OM JAGUAR I-PACE

ARTIKKELEN FORTSETTER UNDER BILDET

Trond Sandven er fornøyd med den elektriske utviklingen

I-Pace artiklene på Sandven.com har blitt lest av over 30 000 personer, hvilket betyr at artiklene har flere treff hos Sandven.com enn noen andre nyhetsmedier i landet og det er naturlig å konfrontere Trond Sandven med de faktiske resultatene:

 – Du uttrykte for et år siden at du ikke hadde tro på el-biler. Har du endret syn?

 – Ja, absolutt! Jeg så ikke dette komme. I løpet av siste halvår har biler med ledning (Red. anm: El-biler og hybrid) stått for nærmere 80% av vår omsetning!

 -El-biler er med andre ord kommet for å bli?

 – Ja, når vi ser hva Jaguar har klart å få til med sin I-Pace så hersker det liten tvil. Jeg kan bare bøye meg i støvet overfor det Jaguar har klart å utrette: De har klart å levere en fullverdig elektrisk SUV og da er jeg tom for mot-argumenter, avslutter en ydmyk, men svært fornøyd Trond Sandven.

Fakta:
Sandven AS har forhåndsbestilt over 500 el-biler til sine kunder i 2019.