Jaguar I-PACE kåret til Årets Bil i Tyskland

Jaguar I-PACE vinner tittelen som Årets Bil i Tyskland forran 58 konkurrerende biler. Bak kåringen står 14 tyske ekspertjournalister, som fremhever bilens kjøredynamikk, design og stil som avgjørende for tittelen.

Jens Meiners, juryemedlem for årets bil i Tyskland og juryens talsperson sier: “Jaguar I-Pace er ikke bare den første premium elektriske bilen fra en etablert produsent, men den tar i bruk fordelene av arkitekturen på en elektrisk bil uten kompromisser.

Juryen vurderer blant annet design, ytelse og kjøreopplevelse.

BESTILL PRØVEKJØRING AV JAGUAR I-PACE

Meiners fortsetter: “Ytelsen er imponerende og designet og de praktiske funksjonene er imponerende. Derfor ble bilen en vinner på tross av sterk konkurranse”.

Prof. Dr. Ralf Speth, Direktør i Jaguar Land Rover UK uttaler: “Vi er ekstremt stolte over å motta en slik pris fra tyske medier av vår første helelektriske bil, Jaguar I-Pace. Spesielt i at land med så mange egne premium-merker”.

Hos Sandven er begeistringen stor, men de er ikke overrasket

Frode Skaar-Ottesen, Dealer Principal hos Sandven British Cars Bergen AS forteller om en helt enorm respons på Jaguar I-Pace blant publikum: “Basert på de tilbakemeldingene vi får fra våre kunder våre og ikke minst sommerens anmeldelser fra norske biljournalister, er vi ikke overrasket over prisen, men som Speth påpeker er det spesielt moro å få den i Tyskland med så mange egne premium-merker.

LES OGSÅ: EN SAMLET PRESSE ER IMPONERT OVER NYE I-PACE, VELDIG IMPONERT!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*