Vi ansetter ny Salgssjef for Jaguar Land Rover

Sandven British Cars Bergen AS har ansatt Stig Inge Olsen som Salgssjef for Jaguar Land Rover. Han kommer fra Møller Bil Bergen og Audi hvor han har vært Salgs/Markedssjef siden 2009.

Jaguar og Land Rover er virkelig i vinden for tiden og opplever en eventyrlig salgsvekst og det forventes at nærmere 600 biler ruller ut fra lokalene på Kokstad i 2019.

– Vi må rigge organisasjonen slik at vi kan ta ordentlig vare på kundene våre for fremtiden, Stig bringer oss erfaringene og kunnskapen som vi trenger for å ta oss av denne veksten og vi gleder oss virkelig til fremtiden. Når en ressurs som Stig Inge ble tilgjengelig brukte vi ikke lange tiden på å bestemme oss, sier Dealer Principal, Frode Skaar-Ottesen og eier Trond Sandven.

Stig gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Stig Inge Olsen, ny Salgssjef for Jaguar Land Rover

– Når jeg ble forespurt om jeg kunne tenke meg å komme til Sandven for å jobbe med Jaguar Land Rover trengte jeg ikke lange betenkningstiden, jeg gleder meg oppriktig til å bli en del av miljøet i et selskap med sterk lokal tilknytning og ikke minst med premium produkter, sier Stig Inge Olsen.

Stig starter arbeidsforholdet 1. januar 2019.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*