OL-helten med ny Jaguar I-Pace fra Sandven AS

OL-helten Sverre Lunde Pedersen skal kjøre den nye helelektriske Jaguar I-Pace fra Sandven AS.

Sverre Lunde Pedersen (26) er den første nordmann noensinne som ble junior-verdensmester i allround skøyter to år på rad, nemlig i 2011 og 2012. Han tok bronse på 5 000 meter og var med på det norske laget som vant gull på lagtempo under Vinter-OL 2018 i Pyeongchang. I tillegg vant Sverre Lunde Pedersen Sølv i VM Allround på skøyter i 2018 hvor en hel verden hadde unnet han gullet!

EN SAMLET PRESSE ER IMPONERT OVER NYE I-PACE

– Denne avtalen gjør at Sverre skal kjøre Jaguar fra sommeren 2018, forklarer daglig leder i Sandven British Cars Bergen AS, Frode Skaar-Ottesen og påpeker at det er den bergenske skøyteløperens sunne verdier og gode holdninger som Sandven ønsker å assosieres med. Samarbeidet mellom Sverre Lunde Pedersen og Sandven AS er noe begge parter håper de kan få et sunt utbytte av i årene som kommer og gleder seg til de kommende sesongene.

– Verdens beste skøyteløper må selvsagt kjøre verdens beste el-bil, avslutter Skaar-Ottesen med et fornøyd smil.

Se Norge knuse Sør-Korea i finalen

Sverre Lunde Pedersen, Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen tok gull sammen med Sindre Henriksen på lagtempo skøyter. Klikk på bildet over for å se video av innspurten.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*