En samlet presse er imponert over nye I-Pace, veldig imponert!

Nylig ble alt som kunne krype og gå av journalister og Jaguar-forhandlere invitert til Portugal for å teste nye Jaguar I-Pace og frem til i dag har journalistene måttet holde kortene tett til brystet grunnet en nøye planlagt og koordinert publiseringsdato.

Trond Sandven uttalte selv at turen til Portugal var en av hans gøyste dager på jobb.

BERGENSELITEN SAMLET FOR Å SE NYE I-PACE

Journalistene har tydeligvis vært enige, for når de først fikk publisere testene sine, stod superlativene i kø. Se bare hva Dinside, Dagens Næringsliv og TV2 skriver:

FULL GUFFE: Dinsides utsendte fikk anledning til å prøvekjøre Jaguar I-Pace på den krevende Portimão-banen alt det remmer og tøy kunne holde. En ting er sikkert: Utviklerne visste hva de holdt på med. Foto: Nick Dimbleby

Den beste elbilen vi har kjørt

DINSIDE.NO: Jaguar imponerer. Den bilen vi har erfart under to dagers kjøring i Portugal, er etter vår mening mer enn et troverdig alternativ til Tesla.

LES HELE SAKEN PÅ DINSIDE.NO


Jaguar I-Pace kommer straks til Norge, hvor den allerede er en stor suksess, uten at noen har prøvekjørt den. Foto: Embret Sæter

En Jaguar for alle forhold

DN.NO: Vei, bane eller krøttersti – Jaguars elbil I-Pace mestrer det meste av utfordringer du gir den.

LES HELE SAKEN PÅ DN.NO


Over 1.500 nordmenn har allerede kjøpt den, snart er nye I-Pace på plass i Norge.

Her får du elbil på første klasse

TV2.no: Er du ute etter stor elbil med lang rekkevidde, er det i praksis bare to biler å velge mellom i dag. Tesla Model S og Model X. Det har da også Tesla nytt godt i flere år. De har vært uten konkurrrenter. I elbil-landet Norge har det gitt rekordsalg.

Men nå skjer det ting.

LES HELE SAKEN PÅ TV2.NO

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Sponser OL-helten Sverre Lund Pedersen med ny Jaguar I-Pace

Kommentarer er lukket.