Bergenseliten samlet på bil- og båtshow på Kokstad

Foto over: Daglig leder Knut Heiberg-Andersen fra Windy Boats flankert av Renate Hjortland Bøe og Herman Friele

I går ettermiddag inviterte Sandven AS mange av Bergens viktigste personligheter til innvielsen av den nye Jaguar I-Pace, den første helelektriske bilen fra Jaguar.

Den tradisjonsrike bilfabrikken har tatt steget inn mot en elektrisk fremtid og er det første bilmerket i verden til å snu fabrikken sin 100% mot elektriske biler.

Dette er åpenbart en stor verdensnyhet og Sandven AS på Kokstad grep muligheten til å invitere gode samarbeidspartnere til begivenhetens sentrum.

Herman Friele har bestilt

Foruten noen av Bergens øverste sosietet var både Urmaker Bjerke på plass og stilte ut sine fineste ur, Scabal med norsk-designete capser, 7-fjell med variert øl og ikke minst stilte Nautic Norway opp med en ny Windy 46 fot cruising-yacht.

Kvelden ble åpnet av ingen ringere enn herr Herman Friele som selv har kjøpt seg en I-pace og han ga ordet videre til TV-profilen Halvor Bakke som uttalte seg varmt om designet av av den nye I-Pacen.

Oppsummert er det tydelig at Sandven skjønner sine kunder og ivaretar deres intellekt med et inspirerende og godt gjennomført event.

Spektakulær utstilling hos Sandven AS

 

7-fjell serverte øl fra egen kolleksjon

 

Store forventninger til Jaguars nye satsing

 

Herman Friele åpnet seansen

 

Urmerket servering

2 Comments

    • Det skal ikke bli tre år til neste gang vi skal dra ordentlig på når det gjelder festlige arrangementer Finn, vi håper det passer for dere neste gang:)

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*