– Hva skal jeg med en gratis service?

I de siste ukene har Sandven Service kjørt en kampanje i sosiale medier hvor det loddes ut en gratis service på BMW i3 og oppfordret alle som som kjenner en i3-eier til å tagge de mot at de vinner en gratis service.

VI TILBYR BSI, BMW SERVICE INCLUSIVE

Vi gratulerer Kjetil Korsveien med gratis ekstra service og satser på at flere BMW i3 eiere følge etter.

Kampanjen har mottatt enorm respons fra i3-venner, men vi oppdaget fort at de faktiske i3-eierne var noe små-lunkne til hele kampanjen.

Jeg har jo service inkludert!

-Jeg leaset min i3 med 3 års service inkludert, forklarer en fornøyd BMW i3 eier, Kjetil Korsveien i telefonsamtale med Sandven Service og fortsetter:

-Hva skal jeg da med en gratis service?, var det første jeg tenkte da en venn av meg tagget meg i kampanjen.

LES MER OM BMW SERVICE FRA SANDVEN

Vi snur oss rundt og spør avdelingsleder hos Sandven Service, Kjetil Langsæter: Hva er greien her?

Vi har mer å tilby

-Med litt research gjennom BMW sine service-databaser, ser jeg jo at de fleste BMW i3-eierne kjøper/leaser bil med sevice inkludert og da bortfaller åpenbart interessen for gratis service. Men målet vårt i denne kampanjen er jo å fortelle i3 eiere at de fritt kan overføre serviceavtalen sin til oss og da velger jeg å bryske meg litt og tilbyr vinneren ytterligere nye 3 år med gratis service, forklarer en motivert Langsæter.

Nå snakker vi!

Vi ringer tilbake til Korsveien, forklarer situasjonen og overrekker det nye tilbudet:

-Nå snakker vi! Dette er en god boost som gjør annenhåndverdien på bilen min betydelig mer interassant når den skal selges, svarer en fornøyd Korsveien.

Sandven Service er et autorisert BMW verksted og tilbyr alle BMW eiere et godkjent service-tilbud med Bergens korteste ventetid.

LES MER OM VÅRE BMW TJENESTER